Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Kvälls- och helgkurser

Du hittar alla kvälls- och helgkurser i webbshopen!

Privatlektion (vardagar)

Att dreja själv med handledare är det allra bästa sättet att prova på drejning. Du får på kort tid en tydlig bild av vad drejning handlar om. Jag handleder dig genom varje steg i processen och visar de olika grepp du behöver för att forma leran. Jag hjälper dig utifrån de förkunskaper och mål du har med dig. Både dig som är nybörjare och du som redan kan grunderna men vill komma vidare. Jag bränner och glaserar det som drejats. Dina alster är färdiga för hämtning efter cirka 3-4 veckor. Material och färdigställande ingår.

Pris: 1900:- / 2  timmar inklusive moms

Dreja två (vardagar)

Vill du prova på drejning tillsammans med en vän? Jag handleder er genom varje steg i processen och visar de olika grepp ni behöver för att forma leran.
Jag bränner sedan och glaserar det som drejats. Era alster är färdiga för hämtning efter cirka 3-4 veckor. Material och färdigställande ingår. Tid ca 2 timmar.
Pris för 2: 2300:- inklusive moms

Dreja i grupp (vardagar)

After Work 1, 5 timmar  

Kika in på en AW med företagsgruppen, kompisarna eller familjen!

Vid grupper med fler än fem drejar vi i omgångar.

Antal personer: 4-8

Drejning: Ett färdigt objekt per person

Ingår: Material, kaffe och kaka alternativt bubbel och snacks

Pris: 950:- per person inklusive moms 

Workshop 3 timmar

Ta med dig kompisgänget, företaget eller familjen och prova drejning tillsammans. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder er var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar era alster. De är färdiga för upphämtning efter cirka 3-4 veckor.

Antal: 4 – 8 personer.  Vid grupper med fler än 5 drejar vi i omgångar.
Tid: ca 3 timmar valfri vardag, kväll eller helg

Drejning: ca 2 färdiga objekt per person

Ingår:  material, fika (kaffe/te/fikabröd) eller bubbel och snacks/godis

Pris: 1550:- per person inklusive  moms

 Workshop 6 timmar 

En heldagsworkshop vid drejskivan. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar alla alster. De är färdiga för upphämtning efter cirka 3-4 veckor. I priset ingår material, lätt lunch och kaffe/te. 3-5 personer.
Tid: ca 10-16 vardag/helg
Pris: 2550:- per person inklusive moms

Företag

Företagsgrupper är varmt välkomna att prova på drejning i min verkstad. Ni får prova att dreja vid varsin drejskiva med handledning. Jag bränner och glaserar alla alster. Valfri vardag. Antal: 4 – 8 personer.  Vid grupper med fler än fem drejar vi i omgångar. I priset ingår material, fika alt. bubbel och färdigställande. Ni hämtar upp era alster efter ca 3-4 veckor. Ni kan välja längd på er workshop enligt modellerna ovan.

Önskar ni ett annat upplägg eller är fler än 8 går det fint att höra av sig, så gör jag ett förslag anpassat till era önskemål.

Gör en bokningsföfrågan till helena.hodell@gmail.com så återkommer jag!