Foto: Fredric Sehéler

Privatlektion

Att dreja själv med handledare är det allra bäst sättet att prova på drejning. Du får på kort tid en tydlig bild av vad drejning handlar om. Jag handleder dig genom varje steg i processen och visar de olika grepp du behöver för att forma leran. Jag hjälper dig utifrån de förkunskaper och mål du har med dig. Både dig som är nybörjare och du som redan kan grunderna men vill komma vidare.
Jag bränner och glaserar det som drejats. Dina alster är färdiga för hämtning efter cirka 3-4 veckor. Material och färdigställande ingår.

Pris: 1250:- / 1,5  timmar inklusive moms

Dreja två

Vill du prova på drejning tillsammans med en vän? Jag handleder er genom varje steg i processen och visar de olika grepp ni behöver för att forma leran.
Jag bränner sedan och glaserar det som drejats. Era alster är färdiga för hämtning efter cirka 3-4 veckor. Material och färdigställande ingår. Tid ca 1,5 timmar.
Pris för 2: 1750:- inklusive moms

Dreja i grupp

2,5 timmar

Ta med dig kompisarna eller familjen och prova drejning tillsammans. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder er var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar era alster. I priset ingår material, färdigställande, kaffe och te. Era alster är färdiga för upphämtning efter cirka 3-4 veckor.
Tid: ca 2,5 timmar timmar valfri vardag, kväll eller helg. 3-5 personer.
Pris: 1200:- per person inklusive  moms

4 timmar

Lite mer tid vid drejskivan med 4 timmar. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder er var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar era alster. I priset ingår material, färdigställande, kaffe, te och fikabröd. Era alster är färdiga för upphämtning efter cirka 3-4 veckor.
Tid: ca 4 timmar. 3-5 personer.
Pris: 1650:- per person inklusive moms

 6 timmar/ heldag

En heldagsworkshop vid drejskivan. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar alla alster. De är färdiga för upphämtning efter cirka 3-4 veckor. I priset ingår material, lätt lunch och kaffe/te. 3-5 personer.
Tid: ca 10-16 vardag eller helg
Pris: 2100:- per person inklusive moms