Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Summa: kr0.00

PROVA-PÅ-DREJNING

Foto: Fredric Sehéler

Privatlektion

Att dreja själv med handledare är det allra bäst sättet att prova på drejning. Du får på kort tid en tydlig bild av vad drejning handlar om. Jag handleder dig genom varje steg i processen och visar de olika grepp du behöver för att forma leran.
Jag bränner sedan och glaserar det som drejats. Dina alster är färdiga för hämtning efter cirka 3 veckor. Material och färdigställande ingår.
Pris: 850:-/ timme inklusive moms

Pris: 1200:- för 1,5  timmar inklusive moms

HANDLA presentkort

Dreja två

Vill du prova på drejning tillsammans med en vän? Jag handleder er genom varje steg i processen och visar de olika grepp ni behöver för att forma leran.
Jag bränner sedan och glaserar det som drejats. Era alster är färdiga för hämtning efter cirka 3 veckor. Material och färdigställande ingår. Tid ca 2 timmar.
Pris för 2: 2200:- inklusive moms
HANDLA presentkort

Dreja i grupp

Halvdag

Ta med dig kompisarna eller familjen och prova drejning tillsammans. Jag visar grunderna och går sedan runt och handleder er var och en. Alla har sin egen drejskiva. Jag bränner och glaserar era alster. I priset ingår material, färdigställande, kaffe och te. Era alster är färdiga för upphämtning efter cirka 2-4 veckor.
Tid: ca 2,5 timmar timmar valfri vardag, kväll eller helg. 3-4 personer.
Pris: 1200:- per person inklusive 25% moms.

Heldag

Vill du ha lite mera tid vid drejskivan? Ta med kompisgänget eller familjen till en heldagsworkshop. Vi drejar och provar andra tekniker ni är nyfikna på. Om ni vill kan vi skapa enligt ett tema, till exempel “Trädgård”. Jag bränner och glaserar alla alster. De är färdiga för upphämtning efter cirka 2-4 veckor. I priset ingår material, lätt lunch och kaffe/te. Minst 3-4 personer.
Tid: ca 10-16 vardag eller helg
Pris: 1950:- per person inklusive 25% moms

Gör en bokningsförfrågan

[contact-form-7 404 "Not Found"]