Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Summa: kr0.00

KONTAKT

Varmt välkommen att höra av dig om stort och smått!

E-post: helena.hodell@gmail.com
Telefon: 0706-837793
FACEBOOK: Helena Hodell Form
INSTAGRAM: Helena Hodell Form

Verkstadsadress: Västervägen 9, Sollentuna
Parkera: Du kan fickparkera längs Västervägen norr om verkstan. Och du kan stå på tretimmars parkering i korsningen Västervägen/Skälbyvägen. Datumparkering gäller i hela kommunen.

HANDLA

Alla produkter kan du handla eller beställa direkt av mig. De flesta produkterna hittar du i min webbshop under fliken keramik. I verkstan kan du också hitta nya former, sekunda och unikat. Betala med swish eller mot faktura. Några av mina produkter finns också att köpa i butiken på Rosendals Trädgård i Stockholm.
Gå till Rosendals Trädgård

OM MIG

Jag började med keramik i mitten av 90-talet. Det var en märklig historia. Jag bodde i Florens och studerade språk, när det som en blixt från klar himmel gick upp fick för mig att jag ville hålla på med keramik. Jag gick omkring i Florens och kände mig förälskad. Trots att jag inte haft närkontakt med leran än. När jag inte fick tag på någon lärlingsplats i Florens, blev det ett mellanår i Sverige där jag gick kurser vid olika studieförbund och en sommarkurs vid Hampnäs Folkhögskola. Sedan sökte jag en keramikutbildning vid “Centro di Formazione Proffessionale” i Florens och kom in.
Därefter har jag studerat formgivning i Sverige, bland annat Beckmans kvällsskola FORM samt fristående kurser vid olika universitet. Och inte minst experimenterat i verkstan.

Nu trivs jag med att få vara både formgivare, konsthantverkare och pedagog.

MEDLEMSSKAP och certifieringar

Jag är medlem i Konsthantverkarnas Intresseförening/ Konstnärernas Riksförbund, KIF/KRO. Och även i Konsthantverkscentrum, KHVC – Sveriges största yrkesorganisation för professionella konsthantverkare.

Jag  har Mästarbrev i krukmakeri, utfärdat av Sveriges Hantverksråd.

Gå till KRO

Gå till Konsthantverkscentrum.se

Gå till Mästarregistret.se