Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Summa: kr0.00

Jag började med keramik i mitten av 90-talet. Det var en märklig historia. Jag bodde i Florens och studerade språk, när det som en blixt från klar himmel gick upp fick för mig att jag ville hålla på med keramik – liksom “out of the blue”. Jag gick omkring i Florens och kände mig förälskad. Trots att jag inte ens haft närkontakt med leran än. Jag började leta efter lärlingsplatser, men det gick trögt. Det blev ett mellanår i Sverige där jag gick keramikkurser vid olika studieförbund och en sommarkurs vid Hampnäs Folkhögskola. Sedan sökte jag till en keramikutbildning med inriktning mot drejning, vid hantverkscentret “Centro di Formazione Proffessionale” i Florens.  Därefter har jag experimenterat i verkstan hemma i Sverige.

Jag har också studerat formgivning. Jag har gått Beckmans kvällsskola FORM och läst fristående kurser vid bland annat Linköpings universitet och Borås högskola.

Parallellt med mitt yrkesliv som keramiker arbetar jag som kommunikatör – med webb, text, bild och grafisk form. Men det är en annan historia.