Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Summa: kr0.00

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

KONTAKT

E-post: helena.hodell@gmail.com
Telefon: 0706-837793
FACEBOOK: Helena Hodell Form
INSTAGRAM: Helena Hodell Form

Verkstadsadress: Västervägen 9, Sollentuna
Parkera: Längs Kämpevägen, första tvärgatan riktning söderut från verkstaden, eller  längs Västervägens inledning. Datumparkering gäller i hela kommunen.

MEDLEMSSKAP

Jag är stolt medlem i Konsthantverkscentrum, KHVC – Sveriges största yrkesorganisation för professionella konsthantverkare och i Konstnärernas Riksorganisation, KRO.
Gå till Konsthantverkscentrum.se

Gå till KRO

HANDLA

Alla produkter kan du handla eller beställa direkt av mig. De flesta produkterna hittar du i min webbshop under fliken Keramik. I verkstan kan du också hitta nya former, sekunda och unikat. Betala med kort, kontant eller mot faktura.Just nu har jag inga fasta öppettider. Ring eller mejla om du vill kika förbi så bestämmer vi en tid att ses.
Några av mina produkter finns också att köpa på Rosendals Trädgård i Stockholm, till exempel skålarna ”Måsägg”.
Gå till Rosendals Trädgård

OM MIG

Jag började med keramik i mitten av 90-talet. Det var en märklig historia. Jag bodde i Florens och studerade språk, när det som en blixt från klar himmel gick upp fick för mig att jag ville hålla på med keramik. Jag gick omkring i Florens och kände mig förälskad. Trots att jag inte ens haft närkontakt med leran än.
När jag inte fick tag på någon lärlingsplats i Florens, blev det ett mellanår i Sverige där jag gick kurser vid olika studieförbund och en sommarkurs vid Hampnäs Folkhögskola. Sedan sökte jag en keramikutbildning vid ”Centro di Formazione Proffessionale” i Florens och kom in.
Därefter har jag studerat formgivning i Sverige, bland annat Beckmans kvällsskola FORM samt fristående kurser vid olika universitet. Och inte minst experimenterat i verkstan. Jag är nybliven medlem i Konsthantverkscentrum – en stiftelse för konsthantverkare och slöjdare som arbetar professionellt.

Nu trivs jag med att få vara både formgivare, konsthantverkare och pedagog.
Varmt välkommen att höra av dig om stort och smått!!